VOX s’erigeix en el vot útil a les eleccions municipals

Imprimeix

Unes 200 persones es van aplegar en un míting al Centre Cívic Les Tovalloles de Sant Feliu de Llobregat

El president de VOX Barcelona i portaveu en el Parlament, Joan Garriga, es va mostrar convençut que el seu partit serà el que més creixerà en les pròximes eleccions municipals de maig. Així ho ha manifestat en un míting celebrat aquest cap de setmana en la localitat de Sant Feliu de Llobregat, on 200 persones van completar l'aforament del Centre Cívic Les Tovalloles.

5dd324ee 686a 4824 b109 6b74a9616c00

photo1674917239 1 1024x682

Tant Garriga, com el diputat del Congrés, Juanjo Aizcorbe, van insistir a subratllar la força municipalista de VOX com el vot útil. “Venim a aglutinar el vot entorn de VOX, una força social patriota i municipalista que obre els braços a tots els votants i que defensa el treball estable, impostos baixos i control de la immigració”, va manifestar Garriga.

854d2d1f c8ff 4cb3 9feb 4d400b96f987

Per part seva, Aizcorbe va animar als futurs regidors del partit a treballar per Espanya des de les institucions locals amb un “patriotisme efectiu”. En aquesta línia, va insistir en la necessitat de defensar una bona gestió als pobles i ciutats de Catalunya amb fermesa, treballar per revertir el problema de l'atur i la inseguretat i vigilar que els diners es destini on importa. A diferència d'altres forces que, segons Aizcorbe, acaben moderant-se i sotmetent-se, “som la força del sentit comú, guardem l'equilibri perfecte entre el seny i la prudència”, va sentenciar. L'acte va comptar també amb la participació del coordinador de la formació en el municipi, Jordi Rangel i membres de l'agrupació.

Redacció / Fotos: VOX