Junts presenta Oriol Anguera com a candidat a l’alcaldia de Cornellà

Imprimeix

L’acte es va celebrar al Patronat Cultural i Recreatiu i durant la seva intervenció parlament es va posicionar en contra de l’ARE Ribera-Salines

Davant de més d’un centenar de persones Junts per Catalunya va presentar aquest dimecres a Oriol Anguera com a cap de files per les eleccions municipal a Cornellà de Llobregat. L’acte, que es va celebrar al Patronat Cultural i Recreatiu va comptar també amb les intervencions de Jordi Janés, alcalde d’Alcarràs; Mercè Esteve, alcaldessa de Begues i diputada al Parlament; i Jaume Giró, exconseller d’Economia i Hisenda del Govern de Catalunya.

FmyXCoxXoCcDWzX

Anguera i Giró

En el seu discurs el candidat a l’alcaldia va explicar que el projecte que encapçala és transversal i vol sumar a totes les persones que tinguin el convenciment que hi ha una manera diferent de fer les coses perquè “Això va de Cornellà”. També va destacar que “cal escoltar a les persones, ser exigent amb els governants i amb els representants de la ciutadania a les institucions.”

Fmx8izXWQAAwE02

Entre les prioritats de la candidatura Anguera va explicar que Junts estarà al costat de la classe treballadora, del comerç, de l’emprenedoria i la indústria i de totes les persones en situació de vulnerabilitat. Així mateix va posicionar la seva candidatura en contra de l’ARE Ribera-SalinesOriol Anguera va finalitzar l’acte anunciant que Néstor Artís tancarà la llista de Junts a les eleccions del 28 de maig.

Redacció / Fotos: JxCAT