Junts presenta Oriol Anguera com a candidat a l’alcaldia de Cornellà

L’acte es va celebrar al Patronat Cultural i Recreatiu i durant la seva intervenció parlament es va posicionar en contra de l’ARE Ribera-Salines

Davant de més d’un centenar de persones Junts per Catalunya va presentar aquest dimecres a Oriol Anguera com a cap de files per les eleccions municipal a Cornellà de Llobregat. L’acte, que es va celebrar al Patronat Cultural i Recreatiu va comptar també amb les intervencions de Jordi Janés, alcalde d’Alcarràs; Mercè Esteve, alcaldessa de Begues i diputada al Parlament; i Jaume Giró, exconseller d’Economia i Hisenda del Govern de Catalunya.

FmyXCoxXoCcDWzX

Anguera i Giró

En el seu discurs el candidat a l’alcaldia va explicar que el projecte que encapçala és transversal i vol sumar a totes les persones que tinguin el convenciment que hi ha una manera diferent de fer les coses perquè “Això va de Cornellà”. També va destacar que “cal escoltar a les persones, ser exigent amb els governants i amb els representants de la ciutadania a les institucions.”

Fmx8izXWQAAwE02

Entre les prioritats de la candidatura Anguera va explicar que Junts estarà al costat de la classe treballadora, del comerç, de l’emprenedoria i la indústria i de totes les persones en situació de vulnerabilitat. Així mateix va posicionar la seva candidatura en contra de l’ARE Ribera-SalinesOriol Anguera va finalitzar l’acte anunciant que Néstor Artís tancarà la llista de Junts a les eleccions del 28 de maig.

Redacció / Fotos: JxCAT

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix