La Marea de Jubilados i Pensionistas del Prat es presenta a les municipals

Imprimeix

Es tracta d'una plataforma ciutadana anomenada “Joves i Pensionistes DECIDIM”

La Marea de Jubilados i Pensionistas del Prat de Llobregat ha presentat davant dels seus seguidors un nou projecte polític, encapçalat per Jorge Monteagudo, que concorrerà a les pròximes eleccions municipals previstes per al pròxim mes de maig. Segons els seus portaveus, la proposta electoral ha sorgit de la voluntat dels seus partidaris de manera assembleària en les seves concentracions de les places. Es tracta d'una plataforma ciutadana anomenada: “Joves i Pensionistes DECIDIM”.

3d25886f 3e80 495a 82ad 3fec62321dfe

“Un projecte que ve a representar la pluralitat social del Prat de Llobregat. On s'uneix la força d'aquells treballadors/as joves amb l'experiència d'aquells i aquelles amb una major maduresa. Una nova organització, independent de qualsevol partit polític tradicional, que no obeirà a cap direcció partidista”, segons manifesten.

mani 1

“On l'eix principal seran les persones, ja que seran aquestes les que DECIDEIXIN, amb la seva participació directa i assembleària com ha de ser el present i futur del nostre municipi, adaptant-lo als nous reptes que se'ns aveïnen, Venim a servir i no fer una forma de vida de la política”, afegeixen.

Redacció / Fotos: MJPP