Javier Candela, candidat de Valents a l’alcaldia de Castelldefels

Imprimeix

És l’actual portaveu de la plataforma PEA Covid-19, que va portar davant el Tribunal Suprem els tancaments durant la pandèmia al Govern de Pedro Sánchez

Javier Candela, portaveu de la plataforma PEA Covid-19 i president de la Junta Local de Valents a Castelldefels, serà el candidat de Valents a l'alcaldia de Castelldefels. Candela ha declarat que "hem de fomentar el comerç i la restauració amb iniciatives per a atreure el turisme, una cosa bàsica per a reactivar l'economia que aquests últims anys està en declivi". A més, ha afirmat que "la ciutat necessita un sanejament urbanístic de manera urgent. La deterioració i la falta de manteniment dels carrers i les voreres, és molt preocupant. A això hem d'afegir la brutícia dels carrers per acumulació d'escombraries; els serveis de neteja són escassos i el calendari d'accions de les brigades no està sent res efectiu."

5556948f 0b68 8059 e764 d1ada3c744b5

El candidat de Valents també ha dit que "Castelldefels necessita, de manera urgent, major presència policial, d'acord amb el creixement de la població. En l'actualitat, a causa dels múltiples robatoris en habitatges, agressions, okupacions, etc. les plantilles de la Policia Local i de Mossos d'Esquadra són insuficients. Hem de garantir que els nostres veïns puguin sortir al carrer amb tranquil·litat, sense gens de por" i ha afegit que "un dels principals objectius de Valents serà l'increment d'aquests dos cossos policials per a poder assumir tota aquesta responsabilitat. Castelldefels es mereix ser una ciutat segura."

FkU5yvuX0AM3yPk

"Creiem en la necessitat imperiosa d'un estudi per a evitar la inundació de ponts i carrers que afecta, constantment, a la mobilitat dels veïns. Com també hem de pensar en una nova regulació de les zones blaves i verdes d'aparcament" ha afirmat Candela.

FkQsxf3XkAMI8cq

Finalment, el candidat de Valents a l'alcaldia de Castelldefells ha mostrat la seva preocupació per les més de 2.600 persones que estan esperant per a ser sòcies de l'únic centre esportiu municipal: “Alguns veïns porten més de dos anys esperant. Proposem que s'estudiï la creació d'un altre centre esportiu municipal, assequible per a tots, que satisfaci la demanda dels ciutadans de Castelldefels i generi llocs de treball."

Redacció / Fotos: Valents