VOX presentarà candidatura al Prat per a les pròximes eleccions municipals

Joan Garriga, president del partit, està convençut que obtindran uns bons resultats al municipi baixllobregatí

El president de VOX Barcelona, Joan Garriga, va confirmar que el partit presentarà candidatura al Prat de Llobregat per a les pròximes eleccions municipals i es va mostrar convençut que obtindran bons resultats. Així ho va assegurar durant una visita a la Fira Avícola del Prat de Llobregat a la qual va assistir acompanyat del coordinador en el municipi, Rafael Millán, i diversos membres del seu equip.

898796be 0114 47f6 9a1a 38dd12b9514b

Garriga va valorar la fira com una “bona oportunitat” per a mostrar la qualitat dels productes locals com el pollastre Pota Blava i la carxofa Prat. “Després de la pandèmia i amb la dura inflació que afecta els nostres ramaders i agricultors, és molt important que les administracions donin suport a les iniciatives que defensin al comerç local i al producte nacional enfront del globalisme i a la competència deslleial dels productes estrangers”, va manifestar.

Redacció / Fotos: VOX

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix