Joan Borràs, nou delegat del Govern a Barcelona

L’alcalde de El Papiol és actual vicepresident Institucional de l’Àrea Metropolitana i president de la Federació comarcal d’ERC del Baix Llobregat i L’Hospitalet

Joan Borràs ha estat nomenat avui com a nou delegat del Govern a Barcelona, assumint les funcions pròpies de representació de la Generalitat i de coordinació amb la resta d’administracions de la demarcació, que inclou cent vint-i-set municipis del Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès Occidental, Vallès Oriental i Maresme.

314399705 443769347945196 4663883813721371385 n

Com a delegat territorial presidirà, en nom del Govern, els actes que l’Administració de la Generalitat celebri en aquest àmbit territorial. A més, coordinarà les activitats dels serveis territorials dels diferents departaments i assumirà les relacions institucionals del Govern amb la resta d’administracions públiques i d’estaments oficials. També farà el seguiment de l’execució dels plans i programes interdepartamentals i serà l’autoritat en matèria de joc i espectacles (règim sancionador) i seguretat ja que li correspondran, segons la normativa vigent, totes les funcions en l’àmbit de protecció civil, trànsit i seguretat pública, participant en les Juntes Locals de Seguretat.

Vinculat al Papiol des de la seva infància Borràs hi resideix de forma fixe des de 1997. Ha estat tinent d’alcalde del seu Ajuntament en diverses àrees entre 1999 i 2011 i durant el mandat 2015-2019 va exercir l'alcaldia de El Papiol (2015 - 2017) i la tinença d’alcaldia d’Urbanisme i Cultura (2017 - 2019). Des del 2019 és alcalde del Papiol i vicepresident Institucional de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, membre del Consell Rector del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona, representant de l’AMB a la Comissió Territorial d’Urbanisme de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i Membre de l’Assemblea General del consorci del Parc de Collserola.

borrasjoan

Borràs és tècnic superior en projectes d’edificació i Postgrau en Lideratge i Habilitats Directives, Soci de l’entitat Patrimoni Espai de Recerca pel Patrimoni del Papiol, de l’Associació Excursionista les Escletxes (AELE) i també d’Òmnium Cultural.

Nascut a Barcelona el 3 d’octubre de 1965, és militant d’Esquerra Republicana des de l’any 2005 i president de la Federació Comarcal del Baix Llobregat i L’Hospitalet des de febrer de 2020.

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. El Papiol

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix