Pedro Sánchez no assistirà a la Festa de la Rosa de Gavà

El president del govern espanyol ha donat positiu en Covid-19 i ha suspès la seva presència

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha donat positiu en Covid-19, per la qual cosa ha suspès la seva presència aquest diumenge a la Festa de la Rosa a Gavà, segons ha donat a conèixer ell mateix en un missatge a les xarxes socials, en el qual assegura que continuarà treballant “extremant les precaucions.”

0f615199 3444 48e0 b4a5 84b3ad3ab121 source aspect ratio default 0

“Aquest matí he donat positiu en #COVID19. No podré estar avui al costat de @salvadorilla i tots els companys i companyes de @socialistes_cat a Gavà. Feliç #FestaDeLaRosa”, explica Sánchez.

El secretari general del PSOE i president del govern espanyol tenia previst intervenir al migdia a la Festa de la Rosa que el PSC organitza a la ciutat baixllobregatina, al costat del primer secretari del PSC, Salvador Illa, entre altres dirigents socialistes. Una hora abans, a les 11:00, estava anunciada la visita del cap de l'executiu a la Fundació Pascual Maragall a Barcelona.

Redacció / Fotos: Arxiu-PSC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix