El Prat de Llobregat congela l’IBI durant l’any 2013

El ple de l'Ajuntament del Prat de Llobregat ha decidit congelar l’IBI urbà durant l’any 2013, així com impostos com la recollida de residus per a comeriants o en el de vehicles, amb la intenció de no incrementar l'esforç fiscal de la ciutadania i de les empreses de la localitat.

Així, les ordenances fiscals, emmarcades en un escenari de crisi econòmica, opten per la contenció, han indicat des del Consistori, que ha optat per mantenir el tipus impositiu dels principals impostos i taxes.

Les figures fiscals que no es congelen tenen un increment del 2%, com és el cas de l'IBI especial del port i aeroport i la taxa de guals.

Entre les bonificacions existents en l'actualitat, que es mantenen de cara a l’any que ve, destaca l'exempció per a l'inici d'activitats per al 2013 que ha beneficiat 415 contribuents des de que van començar a aplicar-se l'exercici de 2009.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
161

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix