El PSC no participarà en els actes oficials de la Diada a Begues

Imprimeix

A causa de “la intervenció de la senyora alcaldessa, que en comptes d’anar dirigida al conjunt de la ciutadania ha tingut un fort biaix partidista”

El PSC de Begues ha decidit no participar en els actes oficials de celebració de la Diada Nacional de Catalunya organitzats per l’Ajuntament del municipi baixllobregatí. Així ho ha manifestat en un comunicat enviat avui.

Segons expliquen els socialistes des de la nostra entrada a l’Ajuntament, al començament de l’actual mandat, Socialistes de Begues-PSC, i el nostre regidor, Benito Navarro, hem assistit cada any als actes oficials de celebració de la Diada Nacional de Catalunya organitzats per l’Ajuntament. Ho hem fet sempre amb l’esperança que l’acte tingués el sentit d’unitat de tot el poble de Catalunya que el PSC, amb el catalanisme que és part de la nostra essència, ve propugnant des dels seus orígens, fa més de quatre dècades. I que fos l’expressió de la voluntat de retrobament i mutu reconeixement per la qual hem estat treballant en els darrers anys” i afegeixen que “aquesta esperança s’ha vist decebuda any rere any per la intervenció de la senyora alcaldessa, que en comptes d’anar dirigida al conjunt de la ciutadania de Begues ha tingut un fort biaix partidista”.

ofrena floral casanova

Per aquesta raó, Socialistes de Begues-PSC no participaran en l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya d’enguany. El regidor Benito Navarro formarà part de la representació de Socialistes del Baix Llobregat a l’ofrena a Rafael Casanova, a Sant Boi de Llobregat. “La societat catalana ha entrat en una nova etapa de la seva història, en la que totes les institucions tenen el deure d’encapçalar i afavorir el diàleg entre els que pensen i senten diferent, i contribuir a la unió, i no a la divisió. En aquest camí ens hi trobareu sempre”, expliquen també en el comunicat.

Redacció / Fotos: PSC-Junts x Catalunya