Constituïda la I Assemblea de Dones d'ERC del Baix Llobregat-l'Hospitalet

Mig centenar de militants i simpatitzants van aprovar per unanimitat la seva formació

El passat dissabte 9 de juliol el Casal de Cultura de Collbató va reunir una cinquantena de militants i simpatitzants d'ERC Baix Llobregat i l'Hospitalet per crear la primera Assemblea Regional de Dones que tindrà el partit. La presentació va anar a càrrec d’Ainoa Olza, secretària de Feminismes de la comarca, a més a més de ser la principal impulsora del projecte que sorgeix de la interpretació del territori.

FXPC eaXgAAWKnI

FXOY3jBWIAASApN

Sota el lema: "L'assemblea som TOTES!" els principals objectius són:

- feminitzar el partit i tenir molta més representació de dones en llocs visibles i de presa de decisions: presidentes, caps de llista…

- crear un entorn segur per totes les dones de la comarca on poder debatre tots aquells temes que es considerin, des del respecte i la crítica constructiva.

En la proposta de constitució de la mesa, com a tret característic, s’afegeixen tres vocalies, una d’elles pertanyent al Jovent Republicà. La Mesa està formada per Yolanda Artigas, Mar Andreu, Ariadna Castillo, Sara Roca (vocal d’actes i esdeveniments), Clara Miquel (vocal de debats i formació) i Maria Galindo (vocal del Jovent Republicà). Va ser aprovada per unanimitat.

FXOYx0 WQAAmfrm

La presidenta de la mesa va expressar la voluntat que l'assemblea es reuneixi com a mínim dues vegades a l'any. La primera acció col·lectiva és l’inici d’un procés participatiu obert a totes les seccions locals de la comarca per tal de dissenyar el logotip oficial de l'assemblea. La proposta escollida es presentarà en públic durant la segona edició de la Festa Lila el pròxim 23 d'octubre de 2022.

Redacció / Fotos: ERC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix