Roger Martínez, el nou alcaldable d’ERC a Esplugues

Oriol Torras, el candidat de les dues eleccions anteriors, passa el relleu amb l’objectiu d’aconseguir un govern republicà a l'Ajuntament de la ciutat

Roger Martínez va ser escollit dijous passat com a proper candidat per a les eleccions municipals de 2023. La Masoveria de Can Tinturé va acollir, el passat dijous 30 de juny, l’assemblea extraordinària de la  secció local del partit republicà, convocada principalment per escollir cap de llista per a les eleccions municipals de 2023. A l'elecció només s'hi presentava una sola candidatura, a proposta de l'Executiva local i, per tant, va ser una assemblea plàcida, sense sobresalts, i en què no van faltar moment emotius, sobretot quan el candidat va agafar la paraula per agrair el seu nomenament.

rogermartínez 3

Martínez va assegurar que aquest mandat vol “fer veure a la gent que qualsevol vot d’esquerres, republicà o independentista que no vagi a Esquerra corre el risc d’acabar a la brossa o d’acabar apuntalant un nou govern socialista. Som l’única alternativa real”. Va afegir que Esquerra Republicana és l'únic partit que a Esplugues “defensem de debò el patrimoni, els que defensem la llengua, els que els posem al costat de la gent de debò, i no per fer-nos la foto com fan els de sempre”. Finalment, va agrair “la confiança que m'han mostrat els companys i companyes d'Esquerra” i espera donar el màxim en aquesta nova etapa al partit republicà.

rogermartínez 4

Nascut l'any 1975 i crescut a Esplugues des d’aleshores, Roger Martínez és casat, té dos fills i viu al barri de la Plana. Ha treballat en moltes feines al llarg de la vida, tot i que des de fa setze anys es dedica a l'ensenyament de la llengua i la literatura catalanes a secundària. És soci d'Òmnium i del CF Can Vidalet. És regidor republicà des del 2021 després de la renúncia d'Hermínia Villena per motius personals. Substitueix Oriol Torras, candidat d’ERC a les darreres dues eleccions.

rogermartínez 2

En els pròxims mesos la formació republicana acabarà de confeccionar la llista de persones que donaran forma al seu projecte en les eleccions municipals de 2023.

Redacció / Fotos: ERC-Esplugues

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix