Cornellà demana a l’Estat i a la Generalitat el ‘rescat’ de Citilab

La moció demana que tant els Pressupostos Generals de l’Estat com els de la Generalitat per a 2013 incloguin una partida destinada a finançar els projectes que s’hi desenvolupen en matèria de recerca, innovació tecnològica i social, i de societat del coneixement.

L’aportació de la Generalitat i del Govern Central per a l’any 2012 “ha estat zero, i l’avantprojecte dels pressupostos de l’Estat per a l’any vinent tampoc preveu cap dotació”, han criticat des de l’Ajuntament de Cornellà.

El Citilab té més de 20.000 usuaris anuals i programa projectes educatius i formatius, a més de funcionar com a viver d’empreses per a emprenedors en el camp de la tecnologia.

Com a centre assessor i formatiu en noves tecnologies, “impulsa la innovació tecnològica i social, fomentant l’emprenedoria i l’ocupació”, han subratllat fonts municipals.

Tot i que els pressupostos municipals del 2013 inclouen 670.000 euros per a Citilab, el Consistori reclama a les administracions central i autonòmica que també incloguin als seus comptes partides destinades al manteniment del centre de noves tecnologies.

Redacció | Foto: Héctor Marín (arxiu)
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix