El republicà Oriol Bossa serà el nou alcalde de Sant Feliu de Llobregat

Imprimeix

Lídia Muñoz deixarà el càrrec en el Ple extraordinari d’aquest dimecres 8 de juny

Sant Feliu de Llobregat tindrà un nou alcalde la pròxima setmana. Lídia Muñoz renunciarà de manera oficial al seu càrrec com a alcaldessa de la ciutat en el Ple extraordinari que se celebrarà dimecres 8 de juny, a les 19 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament amb aquest únic punt a l'ordre del dia. Es donarà així compliment a l'acord del pacte de govern municipal que van subscriure Sant Feliu-En Comú Podem i Esquerra Republicana de Catalunya el juny de 2019.

nou alcalde 2

nou alcalde 3

El republicà Oriol Bossa serà l’escollit nou alcalde en substitució de Lídia Muñoz. Nascut a Barcelona el 28 de maig de 1980, viu a Sant Feliu de Llobregat des de 1966. És llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Anàlisi Política per la Universitat Oberta de Catalunya. A més, ha estat coordinador de la campanya “Sant Feliu decideix”.

oriol bossa min

Des de 2003 milita a ERC, on va ser president de la secció local de 2011 a 2015. Des de 2013 és secretari d’Imatge i Comunicació de la Permanent Comarcal d’ERC-Baix Llobregat i l’Hospitalet. És regidor des de 2016 i també conseller portaveu al Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Presa de possessió

Dissabte 11 de juny està previst celebrar a les 11 hores, a l'auditori del Palau Falguera, la sessió plenària extraordinària d'elecció d'alcaldia i presa de possessió. Tal com estableix el Reglament Orgànic Municipal i en virtut de les competències del Ple, els diferents grups municipals que integren el consistori votaran els i les candidates que es presentin a l'alcaldia com a president o presidenta de la Corporació i cap de l'administració municipal. Una vegada els i les representants municipals exposin el sentit del seu vot, es procedirà a la investidura.

Redacció / Fotos: ERC-Sant Feliu-Arxiu