El republicà Oriol Bossa serà el nou alcalde de Sant Feliu de Llobregat

Lídia Muñoz deixarà el càrrec en el Ple extraordinari d’aquest dimecres 8 de juny

Sant Feliu de Llobregat tindrà un nou alcalde la pròxima setmana. Lídia Muñoz renunciarà de manera oficial al seu càrrec com a alcaldessa de la ciutat en el Ple extraordinari que se celebrarà dimecres 8 de juny, a les 19 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament amb aquest únic punt a l'ordre del dia. Es donarà així compliment a l'acord del pacte de govern municipal que van subscriure Sant Feliu-En Comú Podem i Esquerra Republicana de Catalunya el juny de 2019.

nou alcalde 2

nou alcalde 3

El republicà Oriol Bossa serà l’escollit nou alcalde en substitució de Lídia Muñoz. Nascut a Barcelona el 28 de maig de 1980, viu a Sant Feliu de Llobregat des de 1966. És llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Anàlisi Política per la Universitat Oberta de Catalunya. A més, ha estat coordinador de la campanya “Sant Feliu decideix”.

oriol bossa min

Des de 2003 milita a ERC, on va ser president de la secció local de 2011 a 2015. Des de 2013 és secretari d’Imatge i Comunicació de la Permanent Comarcal d’ERC-Baix Llobregat i l’Hospitalet. És regidor des de 2016 i també conseller portaveu al Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Presa de possessió

Dissabte 11 de juny està previst celebrar a les 11 hores, a l'auditori del Palau Falguera, la sessió plenària extraordinària d'elecció d'alcaldia i presa de possessió. Tal com estableix el Reglament Orgànic Municipal i en virtut de les competències del Ple, els diferents grups municipals que integren el consistori votaran els i les candidates que es presentin a l'alcaldia com a president o presidenta de la Corporació i cap de l'administració municipal. Una vegada els i les representants municipals exposin el sentit del seu vot, es procedirà a la investidura.

Redacció / Fotos: ERC-Sant Feliu-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
166

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix