Romero: "El Baix pateix la deixadesa en serveis com sanitat o l'educació"

Imprimeix

La portaveu del grup parlamentari Socialistes i Units per Avançar va visitar Sant Andreu de la Barca, Sant Feliu i Sant Just Desvern on va criticar l’aportació de la Generalitat a la comarca

La portaveu del grup parlamentari Socialistes i Units per Avançar al Parlament i viceprimera secretària d’Acció Política del PSC, Alicia Romero, va visitar ahir dijous, juntament amb la diputada del Baix Llobregat, la cornellanenca Rocio Garcia, els municipis de Sant Andreu de la Barca, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern amb l’objectiu de conèixer de primera mà les mancances i els reptes que tenen aquestes localitats.

Acompanyada per l’alcaldessa Ana Alba, a Sant Andreu de la Barca va visitar l’espai que l’Ajuntament ha cedit a la Generalitat per construir-hi un nou ambulatori i els Jardins Pedemonte, que actualment es troben en fase de remodelació.

foto Sant Andreu

A Sant Feliu de Llobregat, Romero es va reunir, juntament amb la portaveu socialista a l’Ajuntament i consellera comarcal de Desenvolupament Econòmic i Estratègic, Lourdes Borrell, amb el president de PIMEC Baix Llobregat- L’Hospitalet, Joan Solé, amb la finalitat de conèixer les demandes del teixit empresarial comarcal i saber com s’estan gestionant els fons Next Generation. També van visitar l’empresa Dallant.

Foto PIMEC

Finalment, la portaveu socialista va visitar, amb l’alcalde Joan Basagañas, la Masia de Can Freixes de Sant Just Desvern, un edifici que es rehabilitarà per convertir-se en un espai feminista. A la visita també hi van participar la diputada i secretària de Polítiques Feministes del PSC, Sònia Guerra; l’alcaldessa de Gavà i secretària de Polítiques Feministes del PSC del Baix Llobregat, Gemma Badia; i l’alcaldessa de Sant Joan Despí, Belén García.

foto Sant Just

Alícia Romero va recordar que un dels objectius del PSC és “trepitjar territori i conèixer de primera mà les necessitats i les demandes de la ciutadania, les empreses, les entitats...”. Romero va remarcar que el Baix Llobregat és una comarca “molt potent”, però que “lamentablement pateix la deixadesa de la Generalitat en serveis bàsics com la sanitat o l’educació.”

Redacció / Fotos: PSC-Baix Llobregat