Sant Boi acollirà dissabte la Festa Republicana del Baix i l’Hospitalet

Imprimeix

La jornada té un caràcter formatiu, polític, social, gastronòmic, festiu i reivindicatiu amb l’objectiu de ser una eina de cohesió entre la militància

El pròxim dissabte 28 de maig, el Parc de la Muntanyeta de Sant Boi de Llobregat, acull la Festa Republicana del Baix Llobregat i l'Hospitalet d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC). El programa inclou activitats durant tot el dia. Des d’activitats infantils fins a xerrades i debats sectorials, fira artesanal, vermut, dinar de germanor, benvinguda a la nova militància. La jornada de cultura popular s’ha hagut de suspendre.

2ae43779 0ecd 47b3 bfa4 d8380d1a0a8d

L’acte polític central, a partir de les 17 hores, comptarà amb la presència destacada de Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d’Esquerra Republicana; Oriol Junqueras, president d’ERC i Pere Aragonès, coordinador nacional i president de la Generalitat de Catalunya.

f.elconfidencial.com original 681 a6e a78 681a6ea78d327346519a964b1a906607

La jornada té un caràcter formatiu, polític, social, gastronòmic, festiu i reivindicatiu amb l’objectiu de ser una eina de cohesió entre la militància i, alhora, ser una oportunitat per fer créixer els vincles amb el teixit associatiu de la comarca i amb la seva ciutadania.

Redacció / Fotos: ERC-Baix Llobregat