Valents presenta a Castelldefels la nova Junta Local

El seu president, Javier Candela, va indicar durant l’acte que “és un projecte polític que té per objectiu acabar amb l'oblit sistemàtic, per part de l'Ajuntament, dels seus ciutadans, especialment d'aquells que més sofreixen la inseguretat, la precarietat, la falta de recursos o la impossibilitat d'obrir el seu negoci"

El grup polític Valents va presentar la Junta Local de Castelldefels que ha quedat conformat per Javier Candela, com a president, María Ampudia, com a secretària general, Carmen Reyes, com a secretària d'organització, Sonia García, com a secretària d'acció institucional i José Lascasas, com a secretari de comunicació.

FPMlrVhX0AEaOEG

Eva Parera, presidenta de Valents, ha afirmat que "el projecte de Valents està agafant força i s'està expandint per tots els municipis de Catalunya. Sense anar més lluny, en les últimes setmanes hem presentat les juntes locals de Valents a Esplugues, L'Hospitalet i Girona, així com al regidor Ali Beizaee, a Esplugues, i a l’exregidor Javier Martín Hermosín, a l'Hospitalet. Però no reconstruirem Catalunya de qualsevol manera. Ho farem des dels Ajuntaments, que són les bases sobre les quals consolidar qualsevol projecte polític. Volem tenir arrelament en tots i cadascun dels municipis, i que els ciutadans de cada poble i ciutat se sentin representats per un partit que s'ocupa dels problemes reals de la gent. No hem arribat fins aquí per a quedar-nos en l'oposició”. Va afegir que "després de deu anys de procés, la societat està cansada de nacionalisme i independentisme, i 70% dels catalans vol passar pàgina d'aquest període tan nociu i desagradable per al conjunt de la societat catalana". Parera també ha destacat que "Valents és un projecte que il·lusiona a la gent, un projecte de suma, de gent que creu que és possible fer que Catalunya torni a ser el motor d'Espanya. Un projecte que ja és imparable."

FPMlrVlXMAYx9kM

Per part seva, Javier Candela, president de la Junta Local de Valents a Castelldefels i portaveu de PEACovid-19, va destacar que "estem en un moment crucial de la història municipal de Castelldefels i de Catalunya. Valents és un projecte polític que il·lusiona i que té per objectiu acabar amb l'oblit sistemàtic, per part de l'Ajuntament de Castelldefels, dels seus ciutadans, especialment d'aquells que més sofreixen la inseguretat, la precarietat, la falta de recursos o la impossibilitat d'obrir el seu negoci". Candela també va afegir que "des de Valents treballarem per a recuperar valors en perill d'extinció, però també durem a terme polítiques de suport en favor dels nostres majors, de la seguretat als carrers o en favor de la nostra economia."

Carmen Reyes, secretària general de la Junta Local de Valents a Castelldefels, va afirmar que "el projecte polític de Valents a Castelldefels vol fer una cosa tan revolucionària com fer la vida més fàcil als ciutadans. Per a això eliminarem duplicitats i despeses inútils". Reyes també va explicar que "lluitarem per la total transparència en la gestió de l'Ajuntament, per a aconseguir una oferta educativa concorde al moment que viuen les empreses amb els seus avançats processos d'internacionalització i fer possible que la gent gran no sigui la gran oblidada."

Redacció / Fotos: Valents

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix