VOX celebra a Sant Vicenç dels Horts una trobada amb càrrecs i afiliats

Imprimeix

Joan Garriga: "Entrarem amb força en els municipis catalans per a canviar les coses"

El president de VOX Barcelona, Joan Garriga, va presidir el passat cap de setmana un menjar de germanor a Sant Vicenç dels Horts. Una trobada que també va comptar amb la presència del coordinador de VOX Sant Vicenç dels Horts, Manuel Rielo, i a la qual van assistir afiliats i simpatitzants del municipi i altres pobles del voltant de la comarca.

Durant la trobada, Garriga va destacar la “gran feina que està desenvolupant l'agrupació per a canalitzar les queixes i inquietuds d'associacions i veïns, i detectar les problemàtiques principals que afecten el municipi”. En aquest sentit, el president del partit a Barcelona va posar l'accent que “precisament VOX és un partit que està a peu de carrer que té la necessitat de donar veu als veritables problemes que tenen els ciutadans.”

545d1503 0346 46c4 8c3a 5447bd32c9cc

Així mateix, va assegurar que el projecte de VOX per al municipi anirà encaminat a “buscar i oferir solució als més de 1.500 aturats que té Sant Vicenç dels Horts, precisament el poble del colpista Junqueras", va assegurar Garriga, a qui també el preocupa la “unitat d'un municipi que es troba dividit en dues parts a causa dels ferrocarrils.”

En les passades eleccions autonòmiques, VOX va obtenir el 20% dels vots en alguns barris, per això, el partit es mostra segur que "entrarà amb força en tots els ajuntaments de Catalunya, per a millorar les coses i donar veu als problemes reals dels ciutadans". "Apostarem per barris segurs en municipis pròspers que retornin el benestar als seus veïns", va finalitzar Garriga.

Redacció / Foto: VOX