Valents incorpora Ali Beizaee, exregidor de Ciutadans a Esplugues

També es va presentar la Junta Local de la formació política amb Fermín Molero, com a president, Julián Domínguez, com a secretari general

Aquesta tarda, davant de l'Ajuntament d'Esplugues de LlobregatValents ha presentat la incorporació d'Ali Beizaee, regidor al consistori baixllobregatí  i exmembre de Ciutadans, així com la conformació de la Junta Local en la mateixa localitat. La Junta Local ha quedat integrada per Fermín Molero, president, Julián Domínguez, secretari general i Beizaee, secretari d'organització, relacions institucionals i de comunicació.

eveta

Eva Parera, presidenta de Valents, va afirmar que "el projecte de Valents està agafant força i s'està expandint per tots els municipis de Catalunya. El nostre objectiu és ser presents en els 947 municipis i governar en tots aquells en els quals puguem. No hem arribat fins aquí per a quedar-nos en l'oposició. Volem incidir en la vida dels catalans i, per descomptat, dels ciutadans d'Esplugues de Llobregat". Parera també va dir que "la reconstrucció de Catalunya ha de començar per la política municipal. Fer política útil per a millorar la vida de la gent: carrers més segurs, més fermesa i determinació". A més va destacar que "Valents és un projecte que il·lusiona a la gent, un projecte de suma, de gent que creu que és possible fer que Catalunya torni a ser el motor d'Espanya. Un projecte que ja és imparable."

Ali Beizaee

D’altra banda, Ali Beizaee va manifestar que "m'uneixo a l'equip dels valents, d'aquells que estan disposats a treballar per a millorar el futur d'Esplugues i de Catalunya sencera. En aquests moments hi ha molts catalans que demanen polítiques econòmiques i socials per a superar les dificultats derivades de la pandèmia, la crisi energètica i el procés". El regidor de Valents a Esplugues va afegir que "crec fermament que des de Valents podem ser la resposta perquè els ciutadans tornin a sentir-se secundats i representats políticament. Hem de fer possible que Catalunya torni a ser el pol industrial d'Espanya."

El nou president de la Junta Local, Fermín Molero, va indicar que "des de Valents treballarem pels drets i el benestar social de tots els ciutadans d'Esplugues". Molero també va explicar que "secundarem i col·laborarem amb el comerç local, motor essencial en la creació d'ocupació" i ha continuat "ens sumem a Valents sabent que el nostre objectiu és aconseguir que el nostre municipi es converteixi en exemple de ciutat eficient i sostenible."

Perfils

Ali Beizaee és originari de l'Iran i porta més de 22 anys sent resident a Espanya. Va haver de sortir del seu país d'origen per opressió política. Ali és enginyer tècnic aeronàutic, màster en ciència i tecnologia aeroespacial per la UPC, tècnic en electromecànica de vehicles i tècnic superior en telecomunicacions i informàtica. Ha estat voluntari en la Fundació Escó, es va afiliar a Ciutadans en 2018 i en 2019 es va presentar en les llistes d'aquest a Esplugues. És l’actual secretari d'organització, relacions institucionals i de comunicació.

6 Fermín Molero Luque 6

Fermín Molero treballa en el sector del comerç des de fa 37 anys. Ha estat vinculat a diferents associacions culturals. També ha format part de l'associació Àgora, dedicada a presentar projectes relacionats amb el benestar social.

juli

Julián Domínguez ha estat vinculat, durant molts anys, al sector de l'esport, especialment del futbol a Esplugues. Ha format part de moltes associacions comercials, així com culturals i esportives. Ha regentat una botiga d'animals en el municipi.

 

Redacció / Foto: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix