ERC es reforça de cara a les eleccions municipals del 2023

Imprimeix

Els republicans tenen com a objectiu presentar candidatures a totes les poblacions de la comarca

La Federació comarcal d’Esquerra Republicana al Baix Llobregat i L’Hospitalet va celebrar, ahir dissabte 2 d’abril, una jornada interna de treball i formació a Begues per reforçar l’organització, l’estructura i el missatge del partit per a les properes eleccions municipals del 2023. A la sessió van assistir més d’un centenar persones entre caps de llista i equips de campanya de les diferents candidatures.

begues erc 2

La trobada va servir per abordar qüestions clau i prioritats estratègiques pel municipalisme republicà a través de diferents ponències. Oriol Bossa, proper alcalde de Sant Feliu de Llobregat el mes de juny, i Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils fins al 2021, van exposar els trets característics de la governança republicana als ajuntaments.

cami

L’atenció a la nova ciutadania, el repte de la transició ecològica i les polítiques de proximitat van tenir un paper central com a prioritats de cara al 2023, amb intervencions a càrrec de l’hospitalenca Sílvia Casola (Secretària Nacional de transició ecològica i habitatge), i Gabriel Fernández, candidat a l’alcaldia de Sabadell.

En paral·lel, hi ha hagut intervencions de Kike Palau i la cornellanenca Yolanda Llambrich, de l’equip de política municipal del partit, que van aportar propostes per la preparació de la campanya i la definició del missatge.

begues erc 3

El president comarcal, el papiolenc Joan Borràs, la secretària general adjunta, Marta Vilalta, i el president del partit, el vicentí Oriol Junqueres, van ser les persones encarregades de cloure la trobada. Amb aquest acte, Esquerra Republicana reforça el seu objectiu de presentar candidatures a totes les poblacions de la comarca i es consolida com l’alternativa transformadora i d’esquerres capaç de superar l’hegemonia històrica del PSC.

Redacció / Fotos: ERC Baix Llobregat-l’Hospitalet