Rosa Boladeras: "Obrim Força Corbera a totes les persones i entitats

Imprimeix

Per segona vegada, el PSC concorrerà a les eleccions municipals amb aquesta plataforma política i ciutadana

L'assemblea de l'Agrupació dels i les Socialistes de Corbera de Llobregat va acordar mantenir la plataforma política i ciutadana "Força Corbera" de cara a les eleccions municipals de l'any vinent, amb la voluntat de consolidar-se i integrar dins de la formació altres forces, entitats i persones independents que tinguin com a objectiu prioritari la millora del municipi.

5fa3c88fafa95

El projecte de Força Corbera va iniciar-se el desembre de 2018, aplegant en una única candidatura militants del PSC, Units per Avançar i Moviment pel Canvi. Als comicis locals de 2019, Força Corbera va aconseguir un 25,7% del total de vots i 5 regidors/es. Segons la portaveu de For a Corbera i exalcaldessa socialista, Rosa Boladeras, "aquests darrers tres anys hem fet una oposició exigent, per sempre en positiu i amb responsabilitat. Ara és el moment de consolidar aquest projecte polític inclusiu i de voluntat municipalista, obrint-lo a totes les persones que vulguin implicar-se en el futur del nostre poble".

"Amb Força Corbera hem demostrat -afegeix Boladeras- que el consens i el treball conjunt, partint de diferents sensibilitats, és possible i enriquidor. Els i les militants socialistes de Corbera de Llobregat, amb una llarga història de lluita i d'activitat política que ens ha mantingut com a força política més votada al municipi durant vint anys, aportem tot aquest actiu al projecte de Força Corbera amb l'únic objectiu de construir el municipi que mereixen les generacions de corberenques i corberencs del futur."

Redacció / Fotos: PSC