Enric Carbonell, nou portaveu del PSC al Consell Comarcal

L’alcalde de Sant Esteve Sesrovires reconeix estar “molt il·lusionat” i assegura que treballarà “de valent” per a “millorar la qualitat de vida dels baixllobregatins i baixllobregatines”

L'alcalde de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell, serà el nou portaveu del PSC al Consell Comarcal del Baix Llobregat. Carbonell substitueix a la regidora de Cervelló Cristina Martínez, que ha renunciat al seu càrrec de consellera. El nou portaveu socialista ha reconegut estar "molt il·lusionat" i ha assegurat que treballarà "de valent" per "millorar la qualitat de vida dels baixllobregatins i baixllobregatines."

Carbonell ho ha dit en una reunió celebrada a l'agrupació socialista de Sant Esteve Sesrovires i en la qual hi han participat regidores i regidors del grup municipal socialista, membres de l'executiva local, el secretari de Política Municipal del PSC i viceprimer secretari del PSC del Baix Llobregat, Joaquín Fernández, i la secretària d'Organització del PSC del Baix Llobregat, Raquel García. En aquest sentit, l'alcalde de Sant Esteve Sesrovires ha valorat "molt positivament" la tasca i les polítiques aprovades pel seu equip de govern en els gairebé tres anys de l'actual mandat.

600 auto directori consistori 2017 10 07 enric carbonell

L'alcalde socialista ha dit que ha estat "un mandat clarament marcat per la crisi sanitària, econòmica i social", però ha recordat que "des de l'Ajuntament hem destinat tots els recursos econòmics necessaris per a evitar que cap veí o veïna se sentís desemparat o desemparada". En aquest sentit, Carbonell ha recordat que "hem aprovat moltes ajudes perquè volíem que ningú es quedés enrere: ajuts de menjador per a famílies en situació de vulnerabilitat, beques esportives per a infants en risc d'exclusió social, mesures de suport al comerç local, diferents plans d'ocupació...".

Així mateix, l'alcalde de Sant Esteve Sesrovires ha afirmat que "aquest mandat s'ha caracteritzat també per fortes inversions en aspectes molt importants per a la ciutadania com són l'asfaltat de carrers, la millora dels parcs i jardins o la reparació de les voreres d'algunes zones."

D'altra banda, Carbonell ha celebrat que el ple municipal hagi aprovat recentment els pressupostos per a aquest any. I ha emfatitzat: "Era fonamental que aprovéssim els pressupostos perquè, gràcies a ells, molts sectors del nostre municipi que han patit moltes dificultats darrerament tindran una recuperació econòmica justa. També, i no menys important, cal destacar que són uns comptes que garanteixen l'atenció a les persones, els serveis socials o els plans d'ocupació i formació".

Finalment, Carbonell ha reconegut sentir-se "molt satisfet" perquè "els diferents informes publicats recentment indiquen que Sant Esteve Sesrovires és un dels municipis del Baix Llobregat amb una menor taxa d'atur i amb un major volum de PIB per centres de treball." "Les bones xifres ens esperonen a continuar treballant per un Sant Esteve amb més justícia social", ha afegit.

Redacció / Fotos: PSC-Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix