El PP-Castelldefels reelegeix a Manu Reyes com a president local

Imprimeix

“Continuarem treballant intensament, a peu de carrer, perquè els veïns de Castelldefels tornin a tenir un alcalde del PP després de les eleccions municipals del 2023”, explica el també president del Partit Popular a la província de Barcelona

Manu Reyes ha estat reelegit per unanimitat com a president de la junta local de Castelldefels. El també és president del Partit Popular a la província de Barcelona es va mostrar molt agraït pel suport rebut per tot el partit a Castelldefels i va reiterar el seu compromís i el de tot el seu equip a “continuar treballant intensament, a peu de carrer, perquè els veïns de Castelldefels tornin a tenir un alcalde del PP després de les eleccions municipals del 2023.”

manureyes president 2

Durant l'acte celebrat en la plaça de l'Església, Manu Reyes va denunciar “l'estat d'abandó en què es troba la ciutat, especialment des de l'arribada dels socialistes a l'alcaldia. Cal millorar la neteja de la ciutat”. A més, va lamentar la falta de polítiques socials i econòmiques d'aquest govern municipal i ha culpat a l'alcaldessa de “no estar fent prou ni en matèria social ni econòmica”. Considera que “la pujada de preus de la llum, la gasolina i els impostos en general, fan més necessari que mai el nostre treball per a ajudar i solucionar els problemes de les persones i especialment a aquelles que més el necessiten”. Manu Reyes s'ha referit també a aspectes de la mobilitat denunciant la falta d'aparcament a la ciutat i ha insistit que “abans que el carril bici estan les persones.”

manu reyes 3

Finalment s'ha referit a la seguretat “una prioritat per al Partit Popular que cal millorar”. Per tot això li ha exigit a l'alcaldessa socialista que “surti més al carrer a escoltar els problemes reals de la gent” i ha recordat que el Partit Popular és garantia de gestió com l'ha demostrat quan ha estat al capdavant de l'alcaldia i ha insistit que el centre són les persones “nosaltres sempre hem posat l'accent en vosaltres, les persones i hem governat per a tots.”

Redacció / Fotos: PP-Castelldefels