Cessada per motius personals la tinent d'alcalde de Castelldefels

Pérez, qui havia manifestat públicament les dificultats existents a la coalició formada per PP i CIU per governar a Castelldefels, ha al·legat motius personals per justificar la decisió, tot i que ha rebutjat fer declaracions públiques. Tot i sortir del govern municipal, mantindrà la seva acta de regidora.

El pacte continua

Fonts properes a l’alcaldia han assegurat a aquest mitjà que la decisió no trenca ni posa en perill el pacte de govern entre PP i CIU a Castelldefels, que permet a les dues formacions governar des de fa un any conjuntament amb el partit independent AVVIC.

Després del decret de cessament, oficialitzat aquest dijous, Francisco Javier Amate (CIU) passa a ser primer tinent d’alcalde i regidor delegat d’Esports; Santiago Barona es converteix en el tercer tinent d’alcalde i en regidor delegat de Promoció Econòmica i Foment de l’Ocupació i Polítiques d’Estalvi i Sostenibilitat, i David Grau és el nou cinquè tinent d’alcalde.

D’aquesta manera, són tres dels cinc regidors electes de CIU els que es mantenen a l’equip de govern. Albert Sàenz (CIU) havia estat cessat per l’alcalde unes setmanes enrere.

Crítiques del PSC

Des del grup municipal del PSC, en l’oposició des de les passades eleccions, Joan Sau, ha criticat que la nova remodelació del govern municipal "suposarà afegir més problemes justament en aquests moments en què es necessiten governs fots, sòl·lids i amb capacitat de lideratge".

Sau considera que “l'enèsima remodelació del goverm municipal des que PP i CiU van pactar al setembre de 2011, posa de manifest una absoluta falta de rigor i seriositat per part de l'alcalde".

“El cas més paradigmàtic d'aquest desgavell es troba en el cas del regidor de CiU a qui l’alcalde va cesar, va tornar a nomenar i finalment va cesar de nou”, ha afegit Sau.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix