El PP alerta des d’Esplugues que la reforma laboral “no generarà ocupació”

La portaveu popular al Parlament Europeu, Dolors Montserrat, ha dit que els pressupostos generals de l'Estat “falsegen les previsions econòmiques”, amenaçades per una “inflació disparada que està ofegant les llars espanyoles”

La portaveu del PP al Parlament Europeu, Dolors Montserrat, ha rebutjat aquest divendres la “contrareforma laboral” del Govern de Pedro Sánchez, perquè “no generarà ocupació”. Així ho ha afirmat des d'Esplugues de Llobregat, després que el Govern hagi tancat un acord amb patronal i sindicats que modifica aspectes clau de la regulació laboral, com la contractació o la prevalença de convenis, el que permetrà complir amb un dels compromisos fixats amb Brussel·les abans de final d'any.

7bc5c965 ce11 42f0 b532 b9ede4796b42

“Recuperarem la reforma laboral del PP que ha creat tres milions d'ocupacions”, ha promès Montserrat, que ha apostat per una baixada d'impostos i més “flexibilitat laboral”. Segons Montserrat, els pressupostos generals de l'Estat “falsegen les previsions econòmiques”, amenaçades per una “inflació disparada que està ofegant les llars espanyoles”.

0a62e5c4 124e 4052 ac39 741574a81f00

Montserrat ha lamentat que “ningú dimiteixi per la pujada de la llum” i ha vaticinat que ¡”la pujada de gener serà molt pitjor”. “Si el Govern d'Espanya no sap fer-ho bé, doncs que s'aparti i que vingui el PP”, ha afirmat.

Dolors Montserrat ha estat acompanyada pel castelldefelenc Manu Reyes, president del PP de Barcelona.

Redacció / Foto: PPC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
108

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix