El portaveu de Vox al Parlament va anar a les llistes de CiU al Prat

Imprimeix

”Jo què faig aquí, si la meva mare és de Sevilla, el meu pare de Valdepeñas i jo soc del Reial Madrid”, ha dit Antonio Gallego referint-se quan militava a la formació convergent

El portaveu adjunt de Vox al Parlament, Antonio Gallego, va anar com a número 16 de les llistes de Convergència i Unió (CiU) al Prat de Llobregat en les eleccions municipals del 1995. Ho ha explicat en declaracions a Ràdio 4 i La 2, en les quals, ha dit, que es tractava “d'un favor personal” que li va fer a un amic de la seva família, que era activista d'Unió Democràtica.“Volia presentar-se a les eleccions i no tenia gent per emplenar les llistes. Aquesta va ser tota la meva implicació a Unió Democràtica”, ha assegurat Gallego.

ToniGallego

Segons també ha dit Gallego, no té “constància” d'haver militat a Unió, i va decidir allunyar-se del projecte després de sentir “comentaris” sobre la cadena COPE en algunes reunions. ”Jo què faig aquí, si la meva mare és de Sevilla, el meu pare de Valdepeñas i jo soc del Reial Madrid”, ha assenyalat.

Posteriorment, Gallego es va afiliar al PP, partit en el qual va militar fins al 2015 i pel qual va ser diputat al Congrés i regidor a l'Ajuntament del Prat. Gallego va ser el número 2 de Vox en les passades eleccions al Parlament i, actualment, és el responsable d'assumptes econòmics i el portaveu adjunt de la formació d'extrema dreta a la cambra catalana.

Redacció / Fotos: Arxiu