El portaveu de Vox al Parlament va anar a les llistes de CiU al Prat

”Jo què faig aquí, si la meva mare és de Sevilla, el meu pare de Valdepeñas i jo soc del Reial Madrid”, ha dit Antonio Gallego referint-se quan militava a la formació convergent

El portaveu adjunt de Vox al Parlament, Antonio Gallego, va anar com a número 16 de les llistes de Convergència i Unió (CiU) al Prat de Llobregat en les eleccions municipals del 1995. Ho ha explicat en declaracions a Ràdio 4 i La 2, en les quals, ha dit, que es tractava “d'un favor personal” que li va fer a un amic de la seva família, que era activista d'Unió Democràtica.“Volia presentar-se a les eleccions i no tenia gent per emplenar les llistes. Aquesta va ser tota la meva implicació a Unió Democràtica”, ha assegurat Gallego.

ToniGallego

Segons també ha dit Gallego, no té “constància” d'haver militat a Unió, i va decidir allunyar-se del projecte després de sentir “comentaris” sobre la cadena COPE en algunes reunions. ”Jo què faig aquí, si la meva mare és de Sevilla, el meu pare de Valdepeñas i jo soc del Reial Madrid”, ha assenyalat.

Posteriorment, Gallego es va afiliar al PP, partit en el qual va militar fins al 2015 i pel qual va ser diputat al Congrés i regidor a l'Ajuntament del Prat. Gallego va ser el número 2 de Vox en les passades eleccions al Parlament i, actualment, és el responsable d'assumptes econòmics i el portaveu adjunt de la formació d'extrema dreta a la cambra catalana.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix