Nova oficina parlamentària d’ERC a la comarca

Un espai en què tant la ciutadania, a títol individual, com també empreses, col·lectius, associacions i entitats, puguin fer arribar les seves problemàtiques i propostes directament al partit amb les màximes facilitats

Esquerra Republicana de Catalunya ha posat en funcionament, des d’aquest mes de desembre, l’Oficina Parlamentària a la comarca del Baix Llobregat i l’Hospitalet. L’objectiu és establir una relació directa entre el partit i la ciutadania acostant els càrrecs electes al teixit social, econòmic i associatiu del territori. Un espai en què tant la ciutadania, a títol individual, com també empreses, col·lectius, associacions i entitats, puguin fer arribar les seves problemàtiques i propostes directament al partit amb les màximes facilitats.

e34ec176 4930 457c bdd9 5491bb18f06c

Serà, també, una eina per fomentar la transparència, ja que permet debatre sobre temes comarcals, però també sobre la tasca que desenvolupa Esquerra Republicana a la resta de Catalunya.

Presentació

L’Oficina Parlamentària es va presentar dilluns 13 de desembre a Sant Feliu de Llobregat i va comptar amb la presència del diputat al Parlament, Jordi Albert, i del portaveu del partit a la ciutat i proper, Oriol Bossa, que es van trobar amb una vintena de persones, a títol individual i representants de diferents entitats.

918a8988 d504 45c4 9057 692e4cca3821

Una de les qüestions que més es va tractar va ser l’atenció i les necessitats de les persones discapacitades. Precisament en aquest tema Jordi Albert va voler destacar que "s'han de poder cobrir totes les necessitats que hi ha a les diferents etapes vitals. No ha de ser una responsabilitat familiar, sinó social. I a Sant Feliu, amb ERC al govern municipal, s’ha apostat per fer-ne una gestió des de la proximitat i republicana."

L’Oficina estarà formada per membres d'Esquerra Republicana de la comarca amb representació a les diferents cambres i institucions: el diputat al Parlament, Jordi Albert; el diputat al Congreso, Joan Capdevila; els diputats provincials a la Diputació de Barcelona, Josep Ramon Mut i Antoni Garcia i la portaveu d’ERC al Consell Comarcal, Raquel Albiol.

f5201ac8 d353 496e 8057 52bcea75b689

Per poder concertar hora caldrà fer una petició de cita prèvia a l'adreça de correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., des d'on es proposarà data i hora per la trobada.

L’Oficina Parlamentària també organitzarà visites territorials a empreses, associacions, col·lectius i institucions que permetin detectar necessitats i conèixer projectes de primera mà. Les properes trobades previstes són:

● El Prat de Llobregat 20 de desembre

● La Palma de Cervelló 10 de gener

● Martorell 14 de gener

● Sant Boi 17 de gener

● Viladecans 21 de gener

 

Reedacció / Fotos: ERC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix