ERC prolonga la campanya d’oposició sobre l’ampliació de l’aeroport d’AENA

Imprimeix

Està en marxa una segona fase des del passat dijous 9 de desembre amb la distribució de 2.000 cartells, 3.000 xapes i 50 pancartes a tots els municipis de la comarca i l’Hospitalet

La federació comarcal d’ERC del Baix Llobregat i l’Hospitalet ha iniciat una campanya per refermar el seu posicionament en contra de l’ampliació de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat proposada per AENA.

La campanya, que es va iniciar a mitjans del mes de novembre amb una primera fase amb anuncis als diferents mitjans digitals d’àmbit comarcal, continua des del passat dijous 9 de desembre amb la distribució de 2.000 cartells, 3.000 xapes i 50 pancartes a tots els municipis de la comarca i l’Hospitalet, i compta amb l’organització i la implicació de les seccions locals del partit. Als municipis del Delta, a més, la campanya es reforçarà amb la bustiada d’un díptic que es farà arribar a tots els domicilis.

452c628f 8178 4eff 8fb9 91ddb7851436

Així, als trenta-un municipis que formen la federació es podran veure pancartes i cartells i als punts de distribució es podran recollir xapes amb el missatge de “NO a l’ampliació a l’aeroport”.

La campanya té com a objectiu refermar el posicionament d’ERC Baix Llobregat i l’Hospitalet que qualsevol acord sobre l’ampliació de l’aeroport del Prat s’ha de basar en el treball conjunt i amb acords amb tots els municipis implicats, així com amb el compliment de les normatives europees, la protecció dels espais naturals i la biodiversitat.

Un compromís, segons els respublicans, que va intrínsecament lligat a la defensa del territori, la gestió de les infraestructures i el model econòmic pel país. Una xarxa d’infraestructures aeroportuàries gestionades des de la proximitat tindria una gestió més eficient i eficaç, més propera al sistema que necessitem com a país referent del sud d’Europa que volem esdevenir.

Redacció / Fotos: ERC-Arxiu