ERC prolonga la campanya d’oposició sobre l’ampliació de l’aeroport d’AENA

Està en marxa una segona fase des del passat dijous 9 de desembre amb la distribució de 2.000 cartells, 3.000 xapes i 50 pancartes a tots els municipis de la comarca i l’Hospitalet

La federació comarcal d’ERC del Baix Llobregat i l’Hospitalet ha iniciat una campanya per refermar el seu posicionament en contra de l’ampliació de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat proposada per AENA.

La campanya, que es va iniciar a mitjans del mes de novembre amb una primera fase amb anuncis als diferents mitjans digitals d’àmbit comarcal, continua des del passat dijous 9 de desembre amb la distribució de 2.000 cartells, 3.000 xapes i 50 pancartes a tots els municipis de la comarca i l’Hospitalet, i compta amb l’organització i la implicació de les seccions locals del partit. Als municipis del Delta, a més, la campanya es reforçarà amb la bustiada d’un díptic que es farà arribar a tots els domicilis.

452c628f 8178 4eff 8fb9 91ddb7851436

Així, als trenta-un municipis que formen la federació es podran veure pancartes i cartells i als punts de distribució es podran recollir xapes amb el missatge de “NO a l’ampliació a l’aeroport”.

La campanya té com a objectiu refermar el posicionament d’ERC Baix Llobregat i l’Hospitalet que qualsevol acord sobre l’ampliació de l’aeroport del Prat s’ha de basar en el treball conjunt i amb acords amb tots els municipis implicats, així com amb el compliment de les normatives europees, la protecció dels espais naturals i la biodiversitat.

Un compromís, segons els respublicans, que va intrínsecament lligat a la defensa del territori, la gestió de les infraestructures i el model econòmic pel país. Una xarxa d’infraestructures aeroportuàries gestionades des de la proximitat tindria una gestió més eficient i eficaç, més propera al sistema que necessitem com a país referent del sud d’Europa que volem esdevenir.

Redacció / Fotos: ERC-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix