"Exigim a Sánchez que faci complir la Constitució als seus socis”

La portaveu del PP en el Parlament Europeu, Dolors Montserrat, ha visitat Castelldefels acompanyada pel president del PP de Barcelona i exalcalde de la ciutat, Manu Reyes

La portaveu del PP en el Parlament Europeu, Dolors Montserrat, va denunciar el “cinisme” del cap de l'Executiu durant l'acte d'ahir en el Congrés, després de remarcar que s'ha de complir la Constitució fil per randa. “Això mateix li exigim, que faci complir als seus socis la Carta Magna, començant per l'article 1 de defensa de la unitat territorial i, si no ho fa, que trenqui els seus pactes amb ells”, remarca.

FGAF4V5XsAI f2Q

A més, censura l’ús partidista” per part de Batet de l'acte pel Dia de la Constitució, considera que el seu discurs va fer un “mal servei a la Carta Magna, a la institució i a tots els espanyols” i situa la Constitució de 1978 i la integració del país a Europa com els dos grans assoliments d'aquests quaranta-tres anys de democràcia.

Preu de la llum

D’altra banda, Dolors Montserrat acusa Pedro Sánchez d'haver “abandonat” als ciutadans i de no escoltar els problemes dels espanyols, en referència a la “imparable” pujada del preu de la llum, les dades d'inflació o les denominades “cues de la fam” i denuncia també que, a 7 de desembre, els espanyols no pagaran de llum en 2021 l'equivalent a 2018, tal com va prometre el cap de l'Executiu.

748d9b34 3a40 4701 bc56 3c2a7de302ca

Economia espanyola

També lamenta que a Espanya s'hagi incrementat en un 50% les fallides de petites i mitjanes empreses, així com les dades de l'atur, que assota especialment als joves. “Davant això, l'única proposta del Govern de Sánchez és derogar la reforma laboral del PP, que tanta ocupació va crear i continua creant, i que ha fet possible que en plena pandèmia tinguéssim ERTO i els espanyols no perdessin el seu lloc de treball”, remarca.

FGAF3zcXoAIWUk7

Demana a l'Executiu una llei de pandèmies perquè no hi hagi “disset nadals diferent” i que “tots puguem aplicar les mateixes normes”. A més, assegura que el PP està “preparat per a governar” i que ha demostrat ser capaç de treure a Espanya de les crisis econòmiques. “Sempre posem al nostre país en la senda del creixement i la creació d'ocupació, que és la millor política social per a mantenir el nostre estat del benestar.”

Redacció / Fotos: PPC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
160

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix