Mor Lluís Tomàs, portaveu del PSC a l’Ajuntament de Martorell

Imprimeix

Va ser alcalde de Castellví de Rosanes (2000-2015), i també havia exercit de conseller comarcal del Baix Llobregat, de diputat a la Diputació de Barcelona a més de diversos càrrecs orgàtics de la federació socialista comarcal

Segons un comunicat del PSC-Baix Llobregat, Lluís Tomàs, que actualment exercia de portaveu del PSC a l’AJuntament de Martorell (des del 2015), ha traspassat de mort natural.

psc lluis

Lluís Tomàs havia estat alcalde de Castellví de Rosanes (2000-2015). També havia exercit de conseller comarcal del Baix Llobregat i de diputat a la Diputació de Barcelona. Al mateix temps, Tomàs havia ocupat diferents càrrecs orgànics a la nostra federació.

lluis tomas 1

En el comunicat, els i les socialistes del Baix Llobregat expressen que recordaran “sempre Lluís Tomàs com un polític amb una gran vocació i passió per millorar la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes, especialment la de les persones més desafavorides. La seva proximitat i el seu tarannà dialogant i de consens serà una guia per les futures generacions socialistes.”

Redacció / Fotos: Aj. Martorell