L’Ajuntament de Gavà aposta per la figura del regidor de barri

Imprimeix

L'objectiu de l’alcalde de Gavà, el socialista Joaquín Balsera, és dinamitzar els barris acostant el govern municipal al territori.

Els vuit regidors de barri, que ja han estat designats, compaginaran les seves actuals funcions amb la tasca de conèixer de primera mà i a peu de carrer les demandes i l’estat d’ànim del barri, col·laborar per millorar l’espai públic, la convivència i el civisme i donar resposta a les seves necessitats i inquietuds, segons han explicat fonts municipals.

Segons ha manifestat Balsera, la remodelació del govern municipal persegueix “compromisos fonamentals per a nosaltres: d’una banda, fomentar encara més la presència i la implicació de l’equip de govern als barris; de l’altra, desenvolupar les prioritats polítiques en l’àmbit econòmic i social”.

L’alcalde ha afegit que es tracta de “prioritats que passen per la reactivació econòmica en una situació de dificultats davant la qual l’Ajuntament no pot quedar-se al marge i ha de continuar treballant perquè la ciutat se’n surti i per potenciar les polítiques socials oferint als ciutadans de Gavà recursos per superar-la de la millora manera possible”.

Redacció | Foto: Arxiu