Cuca Gamarra: “Oferim als espanyols pilars sòlids per a vertebrar Espanya”

La portaveu del PP al Congrés va participar a Castelldefels en la cloenda de l’Escola de Tardor del PP de Barcelona

L’Hotel Playafels de Castelldefels va acollir dissabte 13 de novembre el tancament de l’Escola de Tardor del Partit Popular de Barcelona. A l’acte va assistir la portaveu del PP al Congrés, Cuca Gamarra, així com el líder del PPC, Alejandro Fernández, el president provincial, Manu Reyes, l'europarlamentària Dolors Montserrat, entre altres.

FEF80SfXsAoVBcI

Cuca Gamarra va explicar durant la seva intervenció que, per molt que l'Executiu vetés les esmenes del PP a l'articulat dels Pressupostos per a impedir que el Parlament debati el pla fiscal alternatiu del PP per abaixar els impostos en 10.000 milions, “aquest serà una realitat que posarem en marxa quan governem”. També va afirmar que “el projecte de país de Pablo Casado té el seu reflex en les prop de 2.100 esmenes presentades pel Grup Popular als comptes públics per a 2022, pensant en uns Pressupostos per a tots.”

A més, va assenyalar que, “a diferència del projecte de la mentida de Sánchez com a forma de govern”, el PP ofereix als espanyols pilars sòlids per a vertebrar Espanya, amb un paquet de lleis que mira cap endavant: al progrés econòmic, a l'enfortiment de les institucions i a la protecció de les famílies. Va afegir que “el compte enrere” perquè Pablo Casado arribi a la Moncloa ha començat. “No tenim temps que perdre, som el partit de les persones, dels gestors amb ànima, on tots som necessaris”, va subratllar.

pp castefa 2

Gamarra també va cridar a canviar “amb la paraula, la unitat i l'eficàcia, que són l'essència de la política municipal, la decepció i la frustració que produeixen les mentides, la supèrbia i la incompetència de Sánchez”. “El més important que tenim és la paraula enfront de la mentida, la humilitat enfront de la supèrbia i l'eficàcia enfront de la incompetència”, va afegir. D’altra banda, va rebutjar que el Govern de Sánchez i els seus socis, en la seva obsessió per “anar cap endarrere per a pagar favors als seus socis”, vulguin derogar la reforma laboral i la llei de protecció ciutadana, totes dues de l'anterior Govern del PP i que el PP recuperarà quan torni a la Moncloa. “Amb la seva derogació, es posarà una catifa vermella als qui busquen la discòrdia, fer fallida la convivència i que no hi hagi ordre per a poder imposar el que ells volen”, va advertir.

pp castefa 3

Va destacar que la llei de protecció ciutadana ha protegit els ciutadans i ha donat instruments a les FyCSE per a garantir la seguretat, la convivència i la llibertat, mentre que la reforma laboral ha creat més de tres milions de llocs de treball, ha ofert futur als joves i ha propiciat la figura dels ERTO.“Què hauria estat d'aquest país si el mal Govern que tenim no hagués
tingut els ERTO? És lògic derogar allò que funciona?”,
va plantejar.

En la seva intervenció també va assegurar que “les males polítiques” de Sánchez i els comunistes han fet que “Espanya es quedi enrere, sofrint els que menys tenen, i que la costa de gener s'hagi convertit en una costa que durarà dotze mesos” i va seguir dient que “tenim un IPC que ha pujat un 5,4%; l'electricitat més d'un 62%; el dièsel un 30%; la gasolina per sobre del 26%; i una economia que, en comptes d'aconseguir o superar el creixement de França (6,5%) o d'Itàlia (6,1%), es quedarà en un 4,6%, sent a més la que més va caure durant la crisi de la Covid-19.”

reyes po castefa 1

FEFwLp5XoAwfjdG

alenadro pp castefa 1

Gamarra va animar als presents i als seus votants a continuar donant la batalla en defensa de les idees i de la llibertat en les universitats i va anunciar que el Grup Popular va registrar una Proposició no de Llei en el Congrés, en la qual insta el Govern “a mullar-se i a defensar la neutralitat i la llibertat en la universitat en lloc de posar-se de perfil quan es produeixen atacs a professors o alumnes”, com ocorre a Catalunya. També exigeix “a l'Executiu que desisteixi d'aquest xantatge al qual s'ha sumat perquè la llei de convivència universitària trenqui l'acord amb els rectors i els estudiants i lliuri aquesta convivència als qui volen imposar el seu criteri”. Finalment va explicar que  en el PP de Catalunya “hi ha fusta” i que també “ha començat el tic tac del PSC i de la CUP, amb el projecte del PP de portes i finestres obertes al centre dreta i a tot el constitucionalisme de Catalunya.”

Redacció / Fotos: PPC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
176

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix