El PP de Barcelona celebrà l’Escola de Tardor a Castelldefels

Imprimeix

Cuca Gamarra, portaveu del PP al Congrés, tancarà una jornada on s’aplegarà la plana major del partit

La portaveu del PP al Congrés, Cuca Gamarra, serà l'encarregada de tancar l'Escola de Tardor que el PP de Barcelona celebrarà dissabte que ve 13 de novembre a Castelldefels, al costat del líder del PPC, Alejandro Fernández, i el president provincial, Manu Reyes.

cuca gamarra 770x420

La jornada reunirà a l'hotel Playafels la plana major del Partit Popular, que es troba immers en plena operació de “rearmament” després de tocar fons en les eleccions autonòmiques del mes de febrer passat, encoratjat per l'auge a les enquestes a nivell espanyol i la davallada de Ciutadans.

El secretari general del PPC, Santi Rodríguez; l'europarlamentària Dolors Montserrat, la diputada el Parlament Lorena Roldán i el portaveu dels populars a l'Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, són altres dels participants en la cita.

xavier garcia albiol en su comparecencia este viernes

Un dels ponents que sens dubte atraurà més focus serà l'exalcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, que moderarà la taula 'Comunicació efectiva' la mateixa setmana que l'oposició l'ha desallotjat de l'alcaldia de la quarta ciutat de Catalunya després de la seva aparició als Papers de Pandora.

Redacció / Fotos: Arxiu