La Festa de la Rosa del PSC torna a Gavà

Els socialistes mantenen la seva aposta per un diàleg que “a Catalunya no es trencarà”

El PSC va reafirmar ahir diumenge la seva aposta per explorar la via dialogada entre govern central i Generalitat per superar el conflicte polític català i, en aquest sentit, el seu líder al Parlament, Salvador Illa, va assegurar que “el diàleg a Catalunya no es trencarà' perquè 'és el que volem els catalans”. Així es va expressar Illa a la tradicional Festa de la Rosa dels socialistes catalans, que es va celebrar aquest any a Gavà després d'haver-se hagut de suspendre el 2020 a causa de la Covid-19.

FAO1YYIVEAURe2r

Al parlament de Salvador Illa es van sumar els del ministre de Cultura i Esport, Miquel Iceta; la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez; i l'alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, que va substituir Sánchez quan va ser nomenada ministra el juliol passat.

FAOy8YRXMAAObA8

El líder del PSC al Parlament, que al desembre assumirà també el lideratge del partit en reemplaçar Iceta, va assenyalar: “El diàleg a Catalunya no es trencarà. Ningú el trencarà, perquè és el que volem els catalans”. Illa, que va advocar així mateix, com sol ser habitual, per “un diàleg entre catalans”, també va defensar, en resposta a unes paraules de Puigdemont, que “la seqüència és senzilla”, de manera que primer s'inicia “un diàleg, per obrir una negociació, per arribar a acords. S'aprèn fàcil, és qüestió de repetir-ho tres vegades”, va ironitzar Illa.

FAOy8ZcX0AMHH39

En sentit semblant es va pronunciar Iceta, qui ha advertit que “el contrari” al diàleg és el “conflicte. O és que hi ha un altre camí possible?”, es va preguntar. El ministre va admetre que “defensar el diàleg és incòmode” perquè, encara que pot ser que tingui més partidaris que detractors, els que es mostren a favor “no es fan sentir tant.”

FAN84VKXMAEt2ya

Sánchez, al seu torn, va dir que els socialistes són “capaços d'escoltar a tothom” mentre que “els independentistes, la dreta, exclouen la meitat del país, són sectaris”. “Nosaltres som els que allarguem la mà, defensem el diàleg. No ens enfangarem a defensar l'impossible, treballarem per fer possible el que realment és possible”, va afegir la ministra.

FANvUHkVEAE7TBh

Redacció / Fotos: PSC Baix Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix