Enric Llorca plega com a alcalde de Sant Andreu de la Barca

Imprimeix

El socialista ha argumentat motius personals per prendre aquesta decisió i reconeix que la dura situació viscuda arran la pandèmia de la covid-19 "ha fet que aquests darrers dos anys fossin molt accidentats”

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, renunciarà al ple d'aquest mes de juliol a l'alcaldia de la ciutat després de 26 anys de mandat. Llorca, metge de professió, ha argumentat motius personals per deixar l'alcaldia de la ciutat i reconeix que la dura situació viscuda arran la pandèmia de la Covid-19 "ha fet que aquests darrers dos anys fossin molt accidentats.”

enric lloca alcalde

Enric Llorca es va presentar per primera vegada a les eleccions municipals l'any 1995 encapçalant la llista del PSC i des de llavors ha guanyat set eleccions municipals, les darreres les de fa només dos anys. L'alcalde ha explicat que el seu principal objectiu durant aquests darrers 26 anys ha estat fer de Sant Andreu de la Barca una ciutat on pagués la pena viure "lluny de la ciutat dormitori que teníem el risc d'esdevenir." "Durant els pitjors moments de la crisi econòmica a cap família de Sant Andreu de la Barca se li va tallar el llum, l'aigua o el gas", ha afegit.

Enric Llorca renunciarà al seu càrrec com a alcalde al Ple municipal del pròxim dia 29 de juliol i el ple d'investidura de la persona que el substituirà es farà el dia 31 de juliol. Llorca continuarà exercint com a metge

Redacció / Fotos: Arxiu