Prohibeixen a un nen dur la samarreta de 'La Roja' en un casal d’estiu

Imprimeix

Segons el grup municipal de Ciutadans d’Olesa de Montserrat va ser un monitor i membre de la CUP

 

En un comunicat, el grup municipal de Ciutadans (Cs) a Olesa de Montserrat ha mostrat el seu “rebuig absolut” i ha condemnat els comentaris “intolerants i discriminatoris” d'un membre de la CUP que va prohibir a un nen portar la samarreta de la selecció espanyola en un casal d'estiu.

El portaveu local de Ciutadans, José María Paniello, ha assegurat que “no es poden permetre aquest tipus de comportaments deplorables”. Paniello ha lamentat que el membre de la CUP i d’Arran que, a més va formar part de les llistes electorals en les últimes eleccions municipals, “es vanagloriï a les xarxes socials d'haver-li dit a un nen que no podia vestir amb la samarreta de 'La Roja'”. “Aquesta actitud és especialment greu quan parlem de nens, ja que haurien de quedar al marge de qualsevol debat polític” ha dit el regidor de Ciutadans.

alice campello ig t

El portaveu taronja, José María Paniello, ja ha anunciat que la seva formació presentarà una iniciativa en el proper Ple “per evitar que es repeteixin aquest tipus de conductes”. “El nom d'Olesa de Montserrat no pot estar associat a aquesta mena de conductes intolerants i discriminatòries”, ha sentenciat.

Redacció / Fotos: Arxiu