Jordi Bartolomé, nou alcalde de Santa Coloma de Cervelló

Imprimeix

També serà regidor de Bon Govern, Participació i Atenció Ciutadana, àrea vinculada a l'alcaldia en l'acord de govern, i continua com a regidor de Cultura i Joventut

Jordi Bartolomé va prendre possessió del càrrec d'alcalde en el Ple Extraordinari i Urgent que celebrat ael 19 de juny en el Centre Cívic Can Baruta. Aquest nomenament és fruit de l'acord de govern que els grups municipals de Col·laborem i Progrés van subscriure el 14 de juny de 2019 per a aquesta legislatura.

Jordi Bartolomé, del grup municipal Col·laborem, també serà regidor de Bon Govern, Participació i Atenció Ciutadana, àrea vinculada a l'alcaldia en l'acord de govern, i continua com a regidor de Cultura i Joventut. Anna Martínez assumeix la primera tinença d'alcaldia i la regidoria de Convivència i Seguretat, i continua com a regidoria d'Urbanisme, Espais Públics i Solidaritat i Cooperació.

PresaPossessio 01

Pel que fa a les tinences d'alcaldia, la regidora de Col·laborem Maria Pau assumirà la segona tinença d'Alcaldia; el regidor de Progrés Abel Anguiano la tercera tinença; i el regidor de Col·laborem Ramon Vílchez la quarta tinença. La resta de regidories resten amb les mateixes delegacions que fins ara.

Redacció / Fotos: AJ. Santa Coloma de Cervelló