Molins de Rei suspèn les llicències per a centres religiosos

Imprimeix

Amb aquesta decisió, oficialitzada en sessió extraordinària de la Junta de Govern Local, el govern municipal, integrat per PSC i CIU, vol “garantir que la implantació a la vila d’aquests centres es dugui a terme amb una regulació acurada”.

Fonts municipals han explicat a travès d’un comunicat que “es tracta de vetllar per què la creació d’aquests centres es faci d’acord amb la nova normativa i en els llocs més adients dels barris per tal que no generin molèsties als veïns”.

L’Ajuntament vol fer “un anàlisi rigorós” de les conseqüències que els centres religiosos tenen en el dia a dia del municipi, pel que fa a la mobilitat, seguretat i convivència amb l’objectiu de valorar “la seva compatibilitat amb l’entorn”.

Des de l’Ajuntament han assegurat que seguiran “treballant” i “mantenint el diàleg” amb les diferents entitats religioses i les associacions de veïns de Molins de Rei per “donar resposta a les necessitats de tots els col·lectius i preservar-hi la convivència”.

La mesura ha estat acordada per l’equip de govern després que l’Associació Comunitat Islàmica de Molins de Rei hagi començat a fer gestions per trobar un espai en què edificar una mesquita on poder resar.

Redacció | Foto: Arxiu