El Papiol organitza un simulacre de votació amb les mesures per al 14-F

Es va realitzar al pavelló poliesportiu municipal, únic col·legi electoral del municipi, amb treballadors municipals i veïns triats per ser a les meses

L'Ajuntament del Papiol va organitzar ahir dijous un simulacre de votació electoral per assajar els protocols sanitaris previstos als col·legis electorals per als comicis catalans del pròxim diumenge 14 de febrer.

Per ultimar els detalls i establir les mesures de seguretat necessàries, treballadors municipals i els veïns triats per ser a les meses han participat en el simulacre, realitzat al pavelló poliesportiu municipal, l'únic col·legi electoral del poble, on s'ha muntat tota la logística electoral i s'ha reproduït el funcionament de la votació, encara que sense els Equips de Protecció Individual (EPI).

pavello municipal 1

A més de la protecció especial que tindran els membres de les meses a la franja horària entre les 19:00 i les 20:00 hores, el col·legi comptarà amb circuits marcats, cues respectant la distància de seguretat, gel hidroalcohòlic, pantalles de metacrilat a les meses, ventilació, controls de temperatura i agents cívics per regular l'aforament i acompanyar els votants a les meses.

“És una novetat, un terreny que no havíem explorat, per tant hem cregut convenient intentar assegurar que el diumenge vagi tot bé. Per això hem organitzat aquest simulacre, per resoldre dubtes i fer un primer assaig de com pot anar aquest diumenge”, ha explicat l'alcalde del Papiol, Joan Borràs, que ha apuntat que té assegurada la constitució de totes les meses electorals.

basefotos201920191111123738

Per la seva banda, la regidora de Sanitat, Sílvia Romero, ha explicat que el consistori va decidir canviar la ubicació del col·legi electoral, que tradicionalment era una escola, i usar el poliesportiu per garantir la suficient amplitud i ventilació per dur a terme la votació seguint les mesures de seguretat.

Redacció / Fotos: Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix