El PSC entra al govern municipal de La Palma de Cervelló

Imprimeix

La Palma Sempre signa un pacte amb els socialistes que incorporen Javier Lahoz com a tercer tinent d’alcalde i assumeix les competències de Salut i Transició Ecològica

Les formacions polítiques de La Palma Sempre (LPS) i el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) van acordar ahir la voluntat d’iniciar un treball conjunt amb un pacte de govern que van signar ahir, 2 de febrer, a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Els dos partits, amb un equip de sis regidors/es que superen la majoria absoluta, tenen com a objectiu “articular i reactivar el municipi posant el focus en la capacitat d’inclusió i de presa de decisions per a la reactivació i retorn a l’activitat i el benestar del poble, assumint la responsabilitat en la resposta a l’emergència climàtica i als reptes socials i econòmics davant la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la COVID-19, i tenint sempre present l’assoliment dels acords de governabilitat acords al començament d’aquesta legislatura”, segons informa l’Ajuntament.

Captura de pantalla 2021 02 03 a las 3.37.15

El pacte contempla la incorporació del regidor del PSC, Javier Lahoz, a l'actual equip de govern. Lahoz assumirà les competències de Salut i Transició Ecològica, així com la tercera tinència d'alcaldia. En paraules de Lahoz "és un pas endavant per mostrar el compromís dels i de les socialistes per ajudar al nostre municipi, per ajudar als nostres veïns i veïnes. I la millor manera és sumar esforços i punts de vista amb un objectiu comú: sortir de la crisi".

Segons indica el PSC, gràcies a aquest acord que arriba en un moment molt delicat “en el que els reptes són nombrosos i molt importants, es treballarà en la demanda a la Generalitat del finançament i suport logístic per la Construcció del nou CAP en un entorn amable i inclusiu. També, dintre de la tasca de transició ecològica es fomentarà un nou sistema de recollida d'escombraries i un estudi de viabilitat del porta a porta en la recollida de residus, un tema cabdal pel nostre municipi i que és una prioritat pels nostres veïns i veïnes.”

Redacció / Foto: Aj. La Palma de Cervelló-PSC