El PSC entra al govern municipal de La Palma de Cervelló

La Palma Sempre signa un pacte amb els socialistes que incorporen Javier Lahoz com a tercer tinent d’alcalde i assumeix les competències de Salut i Transició Ecològica

Les formacions polítiques de La Palma Sempre (LPS) i el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) van acordar ahir la voluntat d’iniciar un treball conjunt amb un pacte de govern que van signar ahir, 2 de febrer, a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Els dos partits, amb un equip de sis regidors/es que superen la majoria absoluta, tenen com a objectiu “articular i reactivar el municipi posant el focus en la capacitat d’inclusió i de presa de decisions per a la reactivació i retorn a l’activitat i el benestar del poble, assumint la responsabilitat en la resposta a l’emergència climàtica i als reptes socials i econòmics davant la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la COVID-19, i tenint sempre present l’assoliment dels acords de governabilitat acords al començament d’aquesta legislatura”, segons informa l’Ajuntament.

Captura de pantalla 2021 02 03 a las 3.37.15

El pacte contempla la incorporació del regidor del PSC, Javier Lahoz, a l'actual equip de govern. Lahoz assumirà les competències de Salut i Transició Ecològica, així com la tercera tinència d'alcaldia. En paraules de Lahoz "és un pas endavant per mostrar el compromís dels i de les socialistes per ajudar al nostre municipi, per ajudar als nostres veïns i veïnes. I la millor manera és sumar esforços i punts de vista amb un objectiu comú: sortir de la crisi".

Segons indica el PSC, gràcies a aquest acord que arriba en un moment molt delicat “en el que els reptes són nombrosos i molt importants, es treballarà en la demanda a la Generalitat del finançament i suport logístic per la Construcció del nou CAP en un entorn amable i inclusiu. També, dintre de la tasca de transició ecològica es fomentarà un nou sistema de recollida d'escombraries i un estudi de viabilitat del porta a porta en la recollida de residus, un tema cabdal pel nostre municipi i que és una prioritat pels nostres veïns i veïnes.”

Redacció / Foto: Aj. La Palma de Cervelló-PSC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
89

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix