Serrano dimiteix després de ser imputat per presumpta agressió sexual

Imprimeix

El cornellanenc renúncia a totes les seves funcions al partit, inclosa la Secretaria General autonòmica, així com a les seves atribucions encomanades per a la campanya electoral catalana

El secretari general del PPC, Daniel Serrano, ha traslladat a la direcció del partit la seva decisió de dimitir per preparar la seva defensa i poder demostrar així la seva innocència després de ser imputat per un presumpte delicte d'agressió sexual. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya investiga per agressió sexual Serrano, després de la denúncia d'una companya del partit per uns fets ocorreguts el 2016.

investigan al diputado daniel serrano pp por una presunta agresion sexual

En un comunicat, el PP informa que després de conèixer-se la imputació, el Comitè de Drets i Garanties ha obert un expedient informatiu per aclarir tota la informació sobre aquest tema.“Seguint amb l'exemplaritat que des de la direcció del partit s'exerceix i exigeix sempre, Daniel Serrano ha traslladat la seva decisió d'apartar-se de les seves responsabilitats orgàniques i electorals, per preparar la seva defensa i poder demostrar així la seva innocència”, assegura.

En conseqüència, el cornellanenc renúncia a totes les seves funcions al partit, inclosa la Secretaria General autonòmica, així com a les seves atribucions encomanades per a la campanya electoral catalana. El PP aclareix que atès que ha finalitzat el termini de presentació i correcció de candidatures, i en no poder ser exclòs formalment, Serrano no prendrà possessió de la seva acta de diputat autonòmic després de les eleccions.

Redacció / Fotos: Arxiu