Carlos de Pablo deixa la secretaria comarcal d’UGT del Baix Llobregat

Imprimeix

Ha estat escollit membre del secretariat nacional de Catalunya i el substituirà Juan Carlos Fernández (SEAT)

Carlos de Pablo Torrecilla es va acomiadar com a secretari comarcal d’UGT del Baix Llobregat el passat 17 de desembre en el XVI Congrés Nacional de la UGT de Catalunya. A partir d’ara inicia una nova etapa com a membre del secretariat nacional de Catalunya exercint funcions de secretari de política institucional del sindicat obrer.

Ehi2BjnXkAAH0aY

“Començo aquí una nova etapa en la meva trajectòria sindical. És per a mi un honor i un orgull com ugetista i sindicalista formar part de l'equip del màxim òrgan de direcció del meu sindicat”, explica. El sindicalista promet “treballar com sempre al màxim de les meves possibilitats per estar a l’altura de la responsabilitat que he acceptat i de la confiança que la UGT han tornat a dipositar en mi. La lluita contínua, els reptes cada dia són majors, i si bé les amenaces segueixen aquí presents, les oportunitats són també grans i importants.”

Treball dur

De Pablo considera que la seva etapa al capdavant de la direcció del sindicat comarcal de la UGT ha estat “il·lusionant però molt complicada, una dècada de treball molt dur, però insisteixo de grans reptes on espero haver contribuït a millorar les condicions de vida de les persones treballadores de la comarca, plantant cara a totes les amenaces que posaven en risc els nostres drets i llibertats” i afegeix que “és la principal tasca que ha de tenir un sindicalista, un ugetista. Gràcies a tots aquells que heu compartit aquest projecte i aquests anys amb mi, m'emporto molt de totes i de tots, m'emporto molt del Baix Llobregat.

EpXHnDLXEAApSI8

Substitut

El substitut de Carlos de Pablo al capdavant de la direcció comarcal d’UGT al Baix Llobregat serà Juan Carlos Fernández López, que procedeix del sector industrial (SEAT). És l’únic candidat i compta amb un ampli suport dels afiliats. Ara haurà de ser avalat per l’assemblea i pel congrés. Amb l’arribada de Fernández, el sindicat vol reforçar les àrees de comunicació i acció sindical. “La transició ja és un fet i volem que sigui tranquil·la i planificada”, explica De Pablo. D’altra banda, cal recordar que Juan Carlos Fernández va formar part de la llista electoral del PSC per a les eleccions autonòmiques del 21 de desembre de 2017.

Redacció / Fotos: UGT-CdP-Arxiu