El PSC del Baix dóna suport a la candidatura de Salvador Illa

Imprimeix

La pallejanenca Eva Granados és la segona en les llistes socialistes i la cornellanenca Rocío García ocupa el setzè lloc

El primer secretari del PSC del Baix Llobregat, Antoni Poveda, va participar activament en el Consell Nacional Extraordinari del PSC. Durant la seva intervenció va agrair al primer secretari català dels socialistes, Miquel Iceta, la cessió del testimoni a Salvador Illa, actual ministre de Sanitat, perquè sigui el candidat del PSC a la presidència de la Generalitat de Catalunya. "Gràcies, Miquel. Aquest gest que avui has fet és un sacrifici personal pensant en el qual és millor per al PSC", va dir. Per a Poveda el PSC "ha fet un pas endavant decisiu” i ha afegit que "el repte és notable: volem que Catalunya recuperi el camí de la reconciliació: aquí entre els catalans i les catalanes, i amb la resta d'Espanya, com ahir deia el president Pedro Sánchez."

EqgoTJGXEAEYeMP

Per últim, el primer secretari del PSC del Baix Llobregat s'ha dirigit al candidat en nom dels i de les socialistes de la comarca assegurant-li la seva confiança "Salvador el repte és difícil, però és possible. Avui, a Catalunya comença el canvi. Endavant, a treballar i a guanyar!."

Gran representació comarcal

El PSC del Baix Llobregat tindrà una important representació a la llista per Barcelona amb la pallejanenca Eva Granados (número 2) i la cornellanenca, Rocío García (número 16).

evagranados1

Formen part també María de la Rubia Jimenez  (Sant Boi, 26); Judith Riera (Sant Joan Despi, per JSC, 28); Eduard Rivas (Esparreguera, 35); José Antonio Monteagudo (Sant Climent, 39); Lourdes Borrell (Sant Feliu, 44); Jesús Naharro (Abrera, 57); Gisela Navarro (Viladecans, 64); Juan Pablo Beas (Sant Andreu de la Barca, 71); Margarita Llongueras (Sant Feliu, 78) i com a suplents 3 i 4 respectivament: Vicky Castellanos (Castellví de Rosanes) i José Ignacio Aparicio (Cervelló).

Redacció / Fotos: PSC-Baix Llobregat