Arnau Funes, candidat dels Comuns al Parlament de Catalunya

Imprimeix

Al cornellanenc, número 12 a la llista de Catalunya en Comú, li acompanya la santboiana Alba Martínez (19)

 

Després d’un temps fora de la política, Arnau Funes ha decidit tornar a l’activitat. La formació Catalunya en Comú l’ha inclòs a les seves llistes per la província de Barcelona en el lloc 12 per a les eleccions catalanes. També hi forma part la santboiana Alba Martínez, a la posició 19.

130915168 10223641767288957 7481508779565141320 n

Funes és llicenciat en Humanitats, Diplomat en Treball Social i Màster en Govern Local. Vinculat al món de l’esport local, la cooperació internacional i l’educació en el lleure ha estat regidor de Serveis Socials a Cornellà de Llobregat i portaveu del grup de l’Entesa a la Diputació de Barcelona. “En aquesta campanya cal parlar del dia a dia de la gent”, explica el cornellanenc. A més, a través de les xarxes socials espera que les seleccions es puguin celebrar “perquè voldrà dir que anem superant la pandèmia”. Funes espera que durant la campanya “es pugui parlar de política real, la que afronta els problemes que afecten la gent dels nostres barris i municipis. Em sumo a la candidatura de Jèssica Albiach per poder parlar d’ocupació, d’economia, de serveis socials, d’educació, d’habitatge… i si cal parlar de model d’estat. M’agradaria parlar d’una reforma federal de l’Estat i de la Unió Europea”.

ww8p3LAt 400x400

L’altra representant comarcal a la llista provincial de Barcelona és la santboiana Alba Martínez. Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Postgrau en Cultura de Pau. La seva trajectòria professional l’ha portada a col·laborar en diferents mitjans de comunicació locals. També ha estat voluntària d’ONG com Save the Children o Oxfom Intermón, i va treballar en l’àmbit del Comerç Just. Actualment és tinenta d’alcaldia de Ciutat Educadora a l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

Redacció / Fotos: Arxiu-Catalunya en Comú