Campanya de JxCat de suport al comerç local del Baix Llobregat

Imprimeix

La formació política ha distribuït cartells que recorda la importància de consumir al mateix municipi

Junts per Catalunya-Baix Llobregat ha organitzat una campanya de suport al comerç local dels municipis de la comarca. En les últimes dues setmanes s'han distruibuït pels principals carrers comercials dels municipis del Baix Llobregat, els cartells recordat la importància de consumir al poble.

EoeEjROXMAE2r0Y

EoedFL9XIAMD bl

“El comerç de proximitat reforça l'ocupació local i fomenta l'activitat emprenedora fent més atractius els barris en els quals es troben. Un comerç de proximitat també afavoreix els productes fabricats o cultivats en un entorn proper, la qual cosa redueix doblement la nostra petjada ecològica. Per una banda no hem de fer grans desplaçaments per comprar-los i, per altra banda, ens abastim de productes que no han fet grans recorreguts en vaixell o avió. D'aquesta manera, no provoquen grans consums d'energia i tampoc causen fortes emissions de gasos d'efecte hivernacle. Com a consumidors, podem influir en l'economia de les nostres ciutats i optar per l'oferta d'aquests establiments que ajuden a generar riquesa al nostre entorn. En comptes d'optar pel consum massiu i descontrolat, podem triar aquests comerços, en què la sostenibilitat, la proximitat i la qualitat juguen un paper protagonista”, manifesta JxCAT.

EoeiMW4W4AAGC62

EoeOnAwXYAAShXn

Els  que han participat en la campanya: Sant Boi, Cornellà, El Prat, Castelldefels, Gavà, Begues, El Papiol, Sant Vicenç dels Horts, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Olesa de Montserrat, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Esplugues, entre altres.

Redacció / Fotos: JxCat