Moció d’ICV-EUIA al Consell Comarcal contra Eurovegas

Segons Ivan Arcas, portaveu del grup d'ICV-EUiA-EPM al Consell Comarcal, "l’oferiment dels terrenys per part de la Generalitat, trenca el consens entre les diverses administracions: Generalitat, Diputació, Consell Comarcal i el conjunt dels Ajuntaments; i també l’equilibri territorial de la zona, que s'havia mantingut durant els darrers 30 anys".

La formació ecosocialista considera que la Generalitat ha tingut una actitud “poc transparent” respecte a l’evolució de les negociacions amb els promotors d'aquest macrocomplex, ja que “no ha informat als Ajuntaments, a les entitats interessades, ni a la ciutadania”.

"Eurovegas suposaria perpetuar el model econòmic basat en la construcció i l’especulació immobiliària que ens ha conduït a l’actual crisi econòmica", ha subratllat Arcas.

El portaveu del grup d'ICV-EUiA-EPM al Consell Comarcal ha criticat "la greu i irreversible afectació que Eurovegas suposaria en els aqüífers del delta, una de les reserves d’aigua més estratègiques de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i als aiguamolls, que es troben protegits per la Unió Europea; així com a la producció agrícola d’una de les zones més fèrtils de Catalunya".

ICV-EUIA del Baix Llobregat manté en aquesta moció que la previsió de llocs de treball directe i indirecte que generaria Eurovegas ha estat “sobredimensionada” i que els llocs de treball que generaria “no serien de qualitat”.

Redacció | Foto: Arxiu
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
111

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix